Svět za zrcadlem
Anotace: Návrat do krásných časů pohádek...ovšem jinýma očima
Ticho je všude kolem
Jindy mě děsí, ale
Dneska se bosa a v šatu sporém
Vdávám za srdcového krále.
Obřad to skromný, snad jenom čas
Posvětí chvíli dojemnou
Nejsem již Alenkou, slzavou hráz
Kárová královna dala mi odměnou.
Tak oba s manželem stojíme v pokoře
Úžasem hosté oněměli
Ticho je pod námi, podobné závoře
Na kterou zamykáš přespříliš smělý
Sen, naději novou na začátky
Kráčím jen před sebe, nikdy zpátky.
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: zenge, Maro Deives, Jana M.
Komentáře (1)
Komentujících (1)