Malá loďka
Když na malou loďku
moc lidí vstoupí
a nehledí na ponor,
strach ani život,
v mysli jen vzdor,
vždy se potopí.
Když se dva lidé topí
v jedné tůni
i na hlavu šlápnou si.
Do bahna se zaboří
bez chuti pomoci
si znemožní únik.
Když na malou loďku
moc lidí nastoupí...
Přečteno 229x
Tipy 8
Poslední tipující: Zasr. romantik, zvířenka, Hloupá Květinka, WAYWARD, Házté, padající do neznáma
Komentáře (4)
Komentujících (4)