Rozčarovaný
Anotace: ... a očarovaný.
Rozčarovaný
Rozčarovaný, když se ohlédnu zpět
a zjistím, jak špatný jsem byl
zůstala mi jen upřímnost
Rozčarovaný, když pohlédnu na tebe
a zjistím, jak jsi nádherná
zůstal jsem ti jen já
... a ten pocit uvnitř je silnější
a upřený pohled ještě pravdivější
a dlaně hladí jemnou tvář,
která se dokáže usmívat ...
Rozčarovaný, když si čtu staré zápisky
a zjistím, jak moc jsem si lhal
zůstává jen díra v duši
Rozčarovaný, když přemýšlím o zítřku
a zjistím, že to zkouším poprvé
zůstává mi jen ten pocit
... a ten pocit sílí, díky tobě
objevuju ztracenou část sebe
nečekal jsem takové štěstí,
ve své podstatě se měním ...
Rozčarovaný, když před tebou klečím
a zjišťuju, jak moc jsem oddaný
zůstává jen pocit a MY.
Přečteno 290x
Tipy 11
Poslední tipující: Tanzania, ziriant, Psavec, Mbonita, Jana M., Romana Šamanka Ladyloba, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)