Anotace: Říká se, že řidič tvrdý chleba má, ale já vím, že s ním i celá jeho rodina..
Být ženou, či přítelkyní řidiče, není žádný med, jak si někteří, v mém okolí myslí. Ale záleží pak už na nás ženách, jak to pojmem. Buď chceme s ním být a žít, milujeme ho a tolerujeme jeho prácu, která někdy je velmi nelehká, co jen nehod se kolem naskýtá... bo odejdeme a vzdáme to. Znám tenhle život, snad ze všech stran, jen ne z pozice samontého řidiče, ale plně chápu Tvé dílko.
Každý návrat je kouzelný, když chvilka zbyde... nejen k mazlení. :o)
06.07.2009 18:36:00 | NikitaNikaT.