Vyhasl plamen v srdci mém
zůstalo prázdno a pár holých stěn
s němými výrazy na věčnost
ticho a žádná ctnost
těžké pravdy v této době
rozžehnutá svíce v okně
před půlnocí
pár slov z písní
a
zpřetrhané struny v dlaních
hrají v přáních stopených
slzami z očí
jimž dává směr pohřební kočí
cesty k nevinným úsměvům
v pár chvilkách
kreslím
do zrcadlení kaluží
tam
kde nikdo nic nedluží
podpis němým slovem pohledu
bez známky
v tichosti
zžehnutá slova
dnes
včera
zítra znova
od plamenů ledových
za prožitků medových
odešlo
všechno někam do nicoty