o ztraceném....
Anotace: Obraz kreslím po paměti/co je navždy pryč/o jednom zbouranem domě,který je jen ve vzpomínkách
Obraz kreslím po paměti
vím že někde tady stál
když myšlenka zvadne-ti
já na cestu se dal
nenacházím,nikdy jsem se nebál
jen tak šeptal:
"něco o svědomí"....
které přijít smí
Obraz,který tady zůstal
jako by ze zemí srůstal
nechám si tu svojí značku
a připlují na mráčku
všechny cesty zpátky vedou
ztrácím se listím,hlínou hnědou
tiše zavídím,
a všechno krasný objevím
Přečteno 249x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Aliklat, Bíša, toužím.jít.dál, nejsembásník, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)