Sobě
Hledám sama v sobě
prostor pro mé sny
ty místa co v sobě mám
za clonou obyčejných dnů
unavená
z věčných změn
z potřeb
z lásky s přídavným jménem
povinné
z domněnek
místo odpovědí
tu lásku blížních vyměním
týden alespoň ten
za chvíli sobeckého já
místo myšlení
za dva
samotu
místo musení
spát
jíst
ticho
a třeba lahev vína
ve dvě ráno
místo otázek
představy
necudné
o tabulce čokolády
nemilovaná
na chvíli
svobodná
s absencí soudů
hloupých konvencí
a dohadů
otevřenost bez přetvářky
vymyslím si svět
mých prohřešení
nevinných
nechte mě prosím snít
chvíli
Přečteno 378x
Tipy 34
Poslední tipující: Špáďa, Jana M., J.Švihovský, Agniezka, Manon.H, stmivani.na.lepsi.casy, Noc17, Churry, Sleepwalker, floreciente, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)