Návrat
Anotace: Dlouho jsem sem nic nenapsal....
Každý den přede mnou
je jen prázdnou ozvěnou
Pouhým stínem ze stromu
tupý blesk bez hromu
Dlouhá cesta bez konce
modré nebe bez slunce
Z beznaděj a zklamání
probudí mne svítání
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Gudula
Komentáře (1)
Komentujících (1)