Vánoce přilétly z oblak
Anotace: ...tak ať jsou letos bílé... z cyklu "ZIMA"
~~~
Rozkvétá chladný den,
jak lehký vánek jen
cesmínám zatančí ve větvích,
z oblak se vysypal křehký sníh.
Vanilkou cukroví kuchyně provoní,
z kostela na návsi zvon jasně zazvoní,
z oblak se vysypal jiskřivý sníh,
děti si vyjedou ven na saních.
Den zvolna odkvétá,
daleko od léta,
stromy se oblékly do krajek mrazivých,
andělé zpívají, z nebe se sype sníh.
Den zvolna uvadá,
tajemná nálada
do našich domovů vstupuje po roce,
s vločkami přilétly z oblak i Vánoce.
~~~
Přečteno 961x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Henrietta, Akrij8, Juraj Hrom, divoska_jaja, Oťas, Bíša, danaska
Komentáře (2)
Komentujících (2)