Večer nad městem
Sedím na kopci nad městem,
pomali již končí den,
šero se nad krajem rozprostírá.
Jen jas oken rozžatých,
jak jiných světů vzdálených,
do očí se jako přízrak vtírá.
Každé okno, mi svítí až do duše.
Nitro chvěje se krásnou tísní,
sedím, v nejasné předtuše,
napadají mne slova, k mnoha písním.
Přečteno 476x
Tipy 6
Poslední tipující: Zasr. romantik, Mbonita, labuť, Hloupá Květinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)