Za tú našú
Anotace: Není to báseň, ale pokus o text k písni
Za tú našú-horú vysokú
jsou Valaši-s velkú sekyrú
Volám hijé-konící vraní
teď se napijem-na našu paní
na našu paní
volám znova hijé-teď se napijem
pijem vodu studenú-starú dobrú neomalenú
v pramenech čisté vody-se hodíme do pohody
do póhody
dupó nad našima hlavama-muži s beranidlama
berani-berani-beranidlama
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)