Nemrtví

Nemrtví

Anotace: Pieseň... Actus Nocturne

Sbírka: Piesne a to čo už tu bolo

Temnota září
V náruči noci.
Pekelnou mocí
Se do soumraku noří…
V tichu ospalého klidu
plíží se dech.
Děsivý soumrak
probouzí tvůj vzdech…

Strachem utočí,
na tvou duši,
v prokleté náruči,
trýzní tě…
Strachem utočí,
na tvou duši,
v prokleté náruči,
krvavý polibek…


Krvavé prokletí,
stisklo tě v objetí.
Ve světle měsíčném,
promění život v sen.
Tajemný přízrak stínu,
polyká hořící vášeň
a vlévá z pekel síru
což slunci ničí den…

xxx

Tajemný přízrak
vrývá svůj znak.
Do srdce tvého,
v lahodném opojení,
nemrtvého…
Autor Raziel PsyDearth Characith, 04.07.2009
Přečteno 284x
Tipy 8
Poslední tipující: Charibeja, Psavec, Robert Thomas, Hazentla, Gudula, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošičku mrazivá, ale líbí se mi :o)

04.07.2009 11:05:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí