Jsou snesitelné a méně snesitelné bolesti....bolest jednoho-ta je prudká a než jí proplaví moře času, trvá to...ale rozplývá se ...sůl je mocná... a pak bolest všeho...únosná,nezbytná,popohánějící,trvanlivá...tak jen snad najít brzy bylinu co rány zhojí...
05.07.2009 23:46:00 | zvířenka