Hemeroid
Hemeroid
Hemeroid, sviňa
Zauzlina !
Prdel bolí
A Zuna
Zprávy hlásí !
Je psina,
Brr, i v letě
Je zima
Hemeroid, asteroid
Drží jako šroub.
Bolest ti zesílí,
Když bobek zacílí!
Zavrhneš před Bohem
Obžerství
Kila shazuješ
Piješ
Mléko kravský
K doktoru nejdeš,
Stydíš se trochu
Sněz, co sis nadrobil
A nezlob!
Hochu
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Házté
Komentáře (3)
Komentujících (3)