Anotace: z pohledu zdravotní sestřičky...nemohla jsem usnout a myslela na ty lidi, kteří leží v nemocnici, bezmocní...
Když se smíříme s vlastní smrtelností, statečně budeme přijímat tu v našem okolí a díky našemu poslání je jí víc, než jinde... Když jsem kdysi dávno začínala, byly tohle ty nejhorší chvíle mého povolání a jsou dodnes. Každý odchod člověka zanechává smutek... Obdivuji sestry v hospicích,odkud jiná cesta, než na onen svět, nevede. Zaslouží si velkou úctu a uznání!
04.07.2009 13:05:00 | labuť