Anotace: /ale to je v basni/
Složitěji jsi myšlenky zformlovat nemohl? :))Je krásná, má velikou hloubku, přiznám se, musela jsem ji číst 2x, abych se dobrala trochy porozumění:)
05.07.2009 20:08:00 | Fenn
Složitěji jsi myšlenky zformlovat nemohl? :))Je krásná, má velikou hloubku, přiznám se, musela jsem ji číst 2x, abych se dobrala trochy porozumnění:)
05.07.2009 20:07:00 | Fenn