Ten Vajda přeci
dobře ví
že nejen peklu
svítíval..
že dobře znáš
i světlo..
úsměv a radost
z každé kytky
z pampelišek
z vůní...
Ted koupe se sice
v mlžné tůni
však život
není karneval
a jde dál..
Bez masek
ti zanechal..
tvou hvězdu
hru na kdyby..
ta je po setmění
přeci bez chyby..
05.07.2009 22:55:00 | Nút