Anotace: Dneska se mi stala taková věc, no nikdy to už nechci zažít..titulek se na to více jak hodí.Ale samotná básnička je o něčem jiném, ale na to jsem ještě nepřišla o čem, tákže.. sem se neska rozepsala což?Aspoň jednou, abych tady toho měla víc jak tři tečky.
Vždycky když už se zdá, že jsi v nekonečném tunelu, objeví se světlo, které značí cestu ven...
Lidé mohou být svobodní, záleží na vnímání... času, prostoru a nás samotných... Nebo možná taky nemohou? - těžko říct, svět je někdy příliš složitý na to, aby člověk našel odpověď, ale často postačí jen vlastní názor a to, jak to cítí...
Jinak je dobře, že do básniček umíš dát, co cítíš a to, že píšeš pro to, aby ses vypsala - tak často vznikala, vznikají a vznikat budou díla největších mistrů, či obyčejných lidí, která stojí za přečtení :)...
08.07.2009 23:59:00 | Denael