Proč nebere automat desetikoruny
Přemýšlel jsi někdy
o poločasu rozpadu
obyčejné žárovky,
zatímco tvé myšlenky
lechtaly paprsky
nadcházejících let
a jako střepiny
se zasekávaly
do nevědomí
kolem proběhly laně
se zaškubáním mých úst
možná ve mně cosi shořelo
a odraz
je jen omylem
přemýšlel si někdy
o mechu,
který prorůstal pěšiny,
zatímco jsi se stal
feťákem
a dýchal vůně
na otočené straně mince
možná tě to bolelo
přemýšlet
ještě jsem nezkoušel
chodit bosý
na rozpálených kamenech
a poslouchat velrybí zpěv,
zasněný v absolutní tmě
možná jsi tady
náhodou
Přečteno 298x
Tipy 12
Poslední tipující: Lady Carmila- Políbená mlhou.., ludmil, trrtrr, jedam, Sýkorka07, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (2)
Komentujících (2)