Sám
Jsem sám zde, jak zloděj v bance,
bílý míček v golfí jamce
lidí tu jindy potkávám
však nyní jsem tu sám a sám
uprostřed noci tichoučko
roztáhlo křídla maloučko
tak tu já jediný sedím
do modři literu hledím
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: maliska, Elza511, Bíša, Mbonita, labuť, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)