Snaha o pravdu
Anotace: je lepší lež či pravda ???
8.03.09 11:40
Snaha o pravdu
Snažil ses žít
dle své pravdy
být poctivý
a milovat
Byls zrazen
přesto jsi žil
nelhal a miloval
ve svém srdci
jsi však nenáviděl
Přesto jsi žil
vnitřně zničen
i s minulostí
jež se Ti vrátila
Tebe dostihla
nelhals ale žils
Po každém pádu
jsi se zvednul a šel
i s myšlenkou zničení
s pocitem vlastní smrti
přesto jsi šel dál
Věřils a důvěřoval
lží jsi opovrhoval
pravdou ses snažil žít
přesto se našli i Ti
jež Ti nevěřili
a nevěří
jsi proně jen lhář
nebo snílek
Přesto jdeš dál
opovrhuješ však
jen sebou
a tím životem
co jsi žil
i tím co Tě čeká
kašli na pravdu
a lži
jen tu chce každý mít
a lži věřit
neboť pravda
nikoho nezajímá
a předstírá že ano
Ty jdeš však dál.....
Přečteno 287x
Tipy 2
Poslední tipující: Tacca, Jarka
Komentáře (0)