-to správný-
Pochytej skákající vrabce na silnici
a ulož svoje panenky ke spaní.
*
Něžně opíjej svoje vojáčky
abys byl připraven na další boj.
*
Přijde čas, kdy se mlčení stane lží
a pravda nebude ctností.
Je to jen otázka svědomí v nás.
Přije čas, kdy vám už nikdo neřekne
co je správný.
Jde o to si vybrat.
Vybrat si jednu cestu,
která je ta pravá pro vás.
-je to jen náš výběr-
Přečteno 306x
Tipy 13
Poslední tipující: Lota, s.e.n, její alter ego, rry-cussete, 6thSun, Bíša, nejsembásník, labuť, Simísek
Komentáře (4)
Komentujících (3)