květiny
Anotace: /taková obyčejná/
Květiny jsou víc než nadějí
ve Tvých dlaních omládnou
na to příjdem později
až naše těla tak vychladnou
rana vůni ztrácejí
slova v pisni zažehnou
znovu vracejí
s další vteřinou
květiny z času rozdají
nadějí zvadnou
ty potají
nemají šanci žádnou
střádá plány
beze strachu
bez dechu
šíří nákazy
na vše strany
pro ženy
co květiny si chrání
něhou těch dlaní
dlouze čekají
že pořád žijí
když se muži z dalek vracejí
proto květiny ožijí
Přečteno 325x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Aliklat, Churry, Giginka, staruska, Bíša, nejsembásník, floreciente, divoska_jaja, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)