Bez názvu
Vymetené nebe od všedních strastí
pár ztracených vzpomínek
a citů v bezvýznamné pasti
mizí
v nenávratno
linoucí šerosvit ve stromovětví
tiché písně slov
jenž nespí
když
v mysli bubnují slova k luštění
cílů nenajitých
dlaně zbroušené od květů
s nektarem
němé prosby v kůře stromů
vryté vzkazy
bez podlomů
časem touha ztracená
temná mysl zvrácená
skrýté tváře
pod stíny
otisk srdce do hlíny
zpřetrhané pavučiny
objímání
kaktusů
vůně lesních skrytů touhy
na očích slzavé šmouhy
snad
z překvapujících skutečností
co zůstávají na věrnosti
stopené v proudu řeky
hedvábí z nočního nebe
uhaslé hvězdy
zlámaný měsíc
usínajících přání tisíce
za tajných tanců
měsíce
neutichá v mapě hvězdárny
osobitých příběhů
.......
každého z nás...
Přečteno 236x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Juan Francesco de Faro, kikis, P.P.S., Bíša, Lenullinka, zlomený a nanicovatý -__-, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)