Anotace: a nejen jemu, ale i ostatním co se prošli po oběžné dráze.
Sbírka: Osobnosti
Jsi jako vlastenec, buď věrný i svým básním, Gagarin a dále nic, udělej nás také šťastným.
21.08.2009 11:43:00 | strawbery
Tak,jak je tvůj obzor široký, tvůj rozlet divoký, tvoje inspirace nekonečná, tak je i jeho přítomnost věčná. On se ti již dávno vrátil zpět a je s ním spřízněn celý svět.
06.08.2009 13:05:00 | strawbery
umění létat byl vždy sen
a stát na zemi
umí ten
co srovnal se s životem
ST
05.07.2009 20:15:00 | Mbonita