nádherná, právě asi procházím hojením mých šrámů...snad již jsem uzdravená..;o)
07.07.2009 10:37:00 | Agniezka
je z ní cítit láska a naděje,
ať duše smutná se usměje
přidávám sytě žlutou, barvu slunečnic,
ať štěstí z těch barev září,
a nic víc .. :o))
ST!
06.07.2009 18:59:00 | jita.1965
ano...barvy mají tu neuvěřitelnou moc chránit a uzdravovat...tak ať ta, která je tobě nejblíž...dělá totéž...
06.07.2009 10:02:00 | shakespeares
No bodejť....Nechť bezedná jest nůše naplněná duhovými okvětními lístky....Představuju si to tak,že ta duha se vkrádá skrze všechny šeroslepy a nejasnosti a když prolétne všemi temnými kouty...dům splaskne a rozletí se na tisíc duhových bublin...
Jestli ty nejsi Bublifučka....:-)
Jo a určitě pořád voníš Jarem...:-)
06.07.2009 00:00:00 | zvířenka
Někdy bych ti i těch pět let věřila.:o) Verše hravé, laskavé,ničímn nenarušené,čisté plynoucí tóny slov z nepoškrábaného vinylu.
05.07.2009 20:13:00 | kikis