Dobrou
Přeji Ti dobrou noc a snění krásné,
na nebíčku hvězdy jasné.
Posílám Ti pusu sladkou,
ať má k Tobě cestu krátkou.
Nemůžu Tě svou rukou hladit,
s Tebou se tulit, mazlit.
I milovat nemůžu se s Tebou,
noc však prosním komplet celou.
Komentáře (0)