HIGHWAY
***
Kentucky Highway
to byla jízda
whiskey
tříletá byla
dobře se pila
koupím si novou
v sudu uleželou
in oak barrels
původem za mořem
do Ostravy dovezenou
v Zašové pitou
tralalala
dubovou chuť v ústech mám
rád si s každým zazpívám
tráá la la la tráá la la la
poslední hlt ještě mám
trááá la lááá la … hej
***
Přečteno 308x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Churry, carodejka, Le ver luisant, Házté, Oťas, Elza511, fab four, sophia92, 6thSun, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)