Bunkr z peří
Anotace: Samota v posteli..
Mám saténový bunkr,vyztužený peřím,
budeš-li chtít,jeho tajemství ti svěřím.
Když nebe padá,svět se boří,
uvnítř tiše,malý plamínek hoří.
Hoří však sám a je mu zima,
lépe by se hřálo,plamínkům dvěma.
Přečteno 304x
Tipy 13
Poslední tipující: vojtaz, BARBYE, Druza, Bíša, Psavec, Sýkorka07, staruska, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)