Za pravdu
Za pravdu ohně
v tváři v tvář
do smrti se dívájí
velká zář
v tichu rozlévájí,
poháry smrti
naděje že země se dívá
ten kacíř jen se vzpíná
na hranici
naději nestrácí,
slova co jako samota
tiše už plápolá
než někdo zavolá
PRAVDA JE SVÁ
než někdo pochopí
že chtěl žít
neumřít na hranici
je ještě někdo Takový?
Přečteno 301x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Aliklat, Churry, Juraj Hrom, Házté, Markéta Hl., Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Květka Š., Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)