Anotace: pomyšlení na sebevraždu
Ne sebevraždu nemysli... Někdy se to zdá jako nejlepší únik od bolestivé reality, ale přemýšlej nad tím, kolik krásných chvil jsi prožil a kolik jich ještě přijde, je škoda zahodit svůj život, kvůli jedné horší chvíli (i když se někdy zdá, že je nekonečná), ale každé období jednou přejde... ;)
06.07.2009 01:04:00 | januve