Tak to chodí...
Jsi ten co zná lásku dvojí
a pije víno pod obojí...
teď šeptáš - počkej chvíli, mýlí se jiní - my ne,
láska jen tak nezahyne
líbáš mne přes kytici růží,
skláníš se níž.... vždyť víš... Ach ti muži...
znám se...dám se... ukecat...
Přečteno 318x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Harr, kroužek, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Mbonita, Házté, Elza511, Tacca
Komentáře (2)
Komentujících (2)