Chvění
V prázdném klíně
paní Kim
zachvěla se.
Vzduch byl
příliš agresivní
utápěl se
v její kráse
hrál si v ní
a zpíval
hlasem váhavým.
xxx
nebe v páru s vesmírem
zatančilo poslední bolero
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Zefi, hanele m., Elza511
Komentáře (1)
Komentujících (1)