Ukryta v mraku
Anotace: ...proplouvá daleko a navždy.
Ukryta v mraku
Promluv do mé duše a zpomal svůj pláč
podívej se na to krásně modré nebe
a řekni, jestli bys v něj uvěřila,
kdyby to bylo to jediné, co máš
Promluv na mě, nelituj náhlého konce
podívej se do mých očí a nesmutni,
že tohle moře hvězd a pokušení
dnes v noci nepřeplavu s tebou...
Má představivost zmizela jako prach
a stříbro v mých dlaních zrezavělo
ztrácím se v tvém nejistém objetí
a tenhle úsměv je poslední, poslední pro tebe.
--------------------------------------------------
Podívej se na to krásně modré nebe
a řekni, jestli bys v něj uvěřila,
kdyby to bylo to jediné, co máš
Slunce se nesměle plazí níž k zemi
a v jednom z těch ocelových mraků
je ukryta má bolest z dnešní ztráty...
Zpomal svůj pláč a své srdce nech žít dál.
Přečteno 274x
Tipy 13
Poslední tipující: Jana M., sophia92, Tanzania, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, labuť, Házté, ziriant
Komentáře (5)
Komentujících (5)