Kam nepatří
V nebi sobě budem blíž
až poletím
A dřív, než-li uzřím ten tvůj svět
cestu poznám nazpaměť
V nebi sobě budem blíž
dnes...
i mávat budu dolů
zeleným rostlým stvolům
jež pokrývají ten tvůj hrob
než klesat počne, co zde býti nemá
Matičko má němá..
vzhůru poletím pak zpět
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: Xindy, saddova, Zpátky
Komentáře (1)
Komentujících (1)