Fakt se nudim...
Anotace: ... I´m a city-girl xD
Už se fakt nudim...
Vim,že tim svý okolí prudim-.
Ale nenu´tte mě déle tu být...
A o svym městě jenom snít...
Snad zítra už znovu městský ulice spatřím...
TO je to místo... ten svět, do kterýho PATŘÍM...
Ne vesnice, vidláci, husy a slepice...
Ale výfukový plyny... Casina a špinavý ulice.
To já miluju.To já znám.
Tam já žiju. Tam já ty nejbližší mám.
Přečteno 297x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, 4LJFilip, Elisha, susana načeva, Floragrass, Kapka, BARBYE
Komentáře (3)
Komentujících (3)