Anotace: Fuck it all, Fuck this world. Fuck is everything that you stand for.
Michale: jj, nic moc, od každého bych to bral, ale od tebe... Seš člověk, který je pro mně míň než nula, takže je mi šum a fuk, že mi horšíš bodování, a že něco "komentuješ".
Bye
Dead Angel
05.11.2005 19:13:00 | D.Angel