Kousek od tebe
Dotknout se tvých rtů,
já cítím vůni vlasoví.
Projít mimorealitou dnů,
myšlenky mé ti napoví.
Odloupnout čas ze tvých víček,
na tělo napsat ti přísloví.
Poskládat svět z barevných sklíček,
osud pak kletbu vysloví.
Epilog srdce vrývá se do potu,
pravdu ti pošeptá listoví.
Ode dne navždy zavrhnout samotu,
srdcelam ukryjem ve křoví.
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Lolo.1
Komentáře (1)
Komentujících (1)