naše město
Anotace: ... je mi z toho smutno...
Je to jak velká revoluce
v našem maličkém městečku,
starosta začal vládnout prudce,
později schoval se za smečku.
Bratr se drápe po bratrovi,
kamarád býval, teď je blb,
politici si drbou hlavy,
kdepak je líc a kde je rub?
Chlapi se perou, hrozí pěstí,
policie je bezmocná,
děravý zákon výbuch věstí,
obec je zkrátka nemocná.
Jen kroutím hlavou nad tou zkázou,
býval tu klid a pohoda,
kulturní akce drhnou, váznou,
takhle končívá svoboda?
Přečteno 305x
Tipy 18
Poslední tipující: vodnař, Churry, Skalsky Pavel, Psavec, Jarka, labuť, Zasr. romantik, Mbonita, Markéta Hl., Bíša, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)