para noien
Sklouzlo kouzlo
zlo jabloní
do dlaní plod
polkl
Spatřil to zvíře
výřez bez kůže
úžeh křičících
CHCI
bloudil lidi
jdi Velbloude
hluboko
vystřízlivěli
téměř na dosah
Přečteno 320x
Tipy 6
Poslední tipující: Pevya, Mbonita, Bíša, Špáďa
Komentáře (2)
Komentujících (2)