Slyším ho tlouct
Slyším ho tlouct -
jako když přede,
kocour co schoulil se u dveří.
Zazvonil telefon.
Nechci se hnout,
úsměv se změnil -
Nevěří!
Slzy se derou,
ramena smáčí.
Prosím Tě,
pomoz!
Já nestačím.
Plány se mění,
hodnoty ztrácí.
Dřív naivní,
sny v očích mých.
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: Xindy, WAYWARD, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)