Stojí???
Stojí v poli strom-košatý,starý a sám...
A tu - uhodil do něj hrom
ruku v ruce s bleskem
utvořili smrtonosný pár
a strom se vzdal...
Spokojený hrom a blesk
zas táhnou nebem dál,
strom v poli tiše umírá
o moudrost starší
- a zase sám...
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: Butterfly-effect, Giginka, Mbonita, 6thSun, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)