Ticho II.
Den přikryla tma
za kuželem světla stín
kyvadlo mlží
já nevím co s tím
čekám dál zprávy
o další povodni
složitý prstoklad
všema deseti
od poslední
světa zkázy
kolovaly o tobě
jen kusé zprávy
na nebi ani hvězda
vesmír mlčí
i elektronická pošta
jsi důkladnější
než sám kafka…
Přečteno 375x
Tipy 57
Poslední tipující: hašlerka, Agniezka, divoska_jaja, Holis, mamina, a_tao, střelkyně1, T-Mac, devcatko z jetele, unstoppable, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)