No. 8
co jiného použít
než slovo sračky
když vidím co tu roste
kolem jen němé tváře
bez nosu, úst, očí, uší
jen holá kůže
i přesto tlachají co to jde
o ničem
mezi těmi kůžemi hledám tváře
s veškerou svojí výbavou
i nadstandard
Komentáře (1)
Komentujících (1)