Memento
Žádná kniha,
nepopíše co cítím,
žádný obraz
nezobrazí co vidím.
Žádná váha,
nezváží čeho si vážím,
žádný metr,
nezměří jak moc blázním.
Tak zkouším psát báseň,
ať nezapomenu ten pocit,
jaké to je ,
ve dne žít nocí.
Přečteno 229x
Tipy 11
Poslední tipující: Druza, Glloxy, Psavec, WAYWARD, BARBYE, Stoneman
Komentáře (2)
Komentujících (2)