Straky dnů
Anotace: Znáte ty šílené útlumy energie, psychiky, fyzična… a zázraky znovunadechnutí? (alespoň na chvíli žít…)
Další šedé lokty dne
a straka života
trpící nechutenstvím,
louže plné neslz
rezignace
Zapomněla jsem,
co ty značky u silnice
znamenají
Kovové nicky
Už se mi nechce řídit
Už to asi neumím
(řídit svůj svět)
…..
Tlaková níže
překulila své hřebíky
přes duši
…..
V srdci začíná
jemňounce znít
zvonkohra naděje
Ubrečené pomněnky
začínají svůj zrak
točit ke slunci
Na rozích dne
vesele poskakují
duhové balónky
smíchu
energie
úlevy
Křídla uvolnění
testují další vrstvy
ve mně
Tanec malých zázraků
Tsunami tichých modliteb
Nové sebezrození
Přečteno 342x
Tipy 30
Poslední tipující: enigman, Holis, STIMPRE, Kars, Zpátky, Churry, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)