tahle tvorba připomíná rakovinu dnešních dnů
no a ne?
připomíná deformaci z žití na tomhle světě
čemuž se říká evoluce
slyšte slyšte a věřte
že to říkám já je to moje pravda
vy máte svoji a když jí uvěříte tak bude vaše
definitivní
až přijde další
bude jich víc
než řekneš švec