Sbohem, starý živote...
Anotace: O tom, co hezkého končí a co nemilého začíná...
Skončil starý život,
bez Tebe teď přežívám.
Zní hodin tikot
a já rozjímám…
O starých časech, o štěstí,
o smutku, slzách i radosti.
O tom, jak jsem Tě každý den vídala,
z Tvé přítomnosti se těšila.
Rozjasňovals mi každý školní den,
bylo to pro mne jako sen,
mít Tě tak blízko…
a přitom tak daleko.
Nikdy jsem s Tebou nepromluvila,
jen si tiše snila.
Příležitost na lásku s Tebou již utekla
a já se s tím smiřuji zlehka…
S tím, že už Tě nikdy neuvidím,
do devítky bez Tebe nastoupím.
Ty na střední už budeš
a nových radostí si užiješ…
Na základce bude bez Tebe tak pusto
a představovat si Tě budu na každém kroku.
Kdybychom spolu chodili,
jak by sis mě vodil s rukou kolem mého boku…
Jenže to se už nikdy nestane,
protože jsi navždy pryč.
Bude se mi stýskat…
Miluji Tě…
Přečteno 417x
Tipy 8
Poslední tipující: Isquieasuus, Zelená okurka, WAYWARD, Xindy, Házté, BARBYE
Komentáře (5)
Komentujících (5)