V ZOO
Husův svátek, to je slávy!
Hlavně že je volný den.
Ani nevím, kdy žil, co chtěl.
Snad jen, že byl upálen.
A co s volným pondělím?
Že se hloupě ptám.
Do ZOO si vyrazím,
kameru už mám.
Ten lev nějak pelichá,
točí se k nám zády.
Opice se skrývají,
nefotí se rády.
Medvěd prý je šmatlavý,
paní se mu směje.
Museli ho zakoupit
někde z výprodeje.
Sloni zase nedorostli,
lachtani jsou líní
a tamhleta šimpanzice
připomíná tchýni.
Zapomínám na focení,
naslouchám těm řečem.
Před hloupostí bohužel
nikam neutečem.
Přečteno 284x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Divoženka1, vodnař, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Psavec, Kapka, Špáďa
Komentáře (2)
Komentujících (2)