Maniak
Často myslím na smrt - ostřím svého žalu,
chcípnout, zaplatit osudu draze.
V duchu už se vidím pomalu,
ležet na té chladné podlaze.
Najednou to přejde, štěstím se chvěji,
nevím ani jak.
Zase už se směji -
jako maniak.
Přečteno 332x
Tipy 3
Poslední tipující: Glloxy, Zasr. romantik
Komentáře (2)
Komentujících (2)